Klidný život v Praze pár minut od samého centra města? Je to možné!

Bydlení v hlavním městě s sebou přináší ohromnou řadu výhod. Zároveň má svá nemilá specifika. Mnoho lidí se bojí, že budou muset žít ihned vedle rušné a zapáchající ulice. Chcete žít téměř v centru dění, ale i přesto se dívat do zeleně a poslouchat ptáčky? Víme, jak na to!

Byty Praha 9 jsou jasná volba

Zajímá vás prodej bytů Praha, ale nevyznáte se v jednotlivých lokalitách? Hledáte opravdový klid, zeleň a čistý vzduch? Pak si určitě nenechte ujít nové byty Praha 9. Ty vyrostou v mezeře mezi ulicemi Drahobejlova a Ocelářská. Budou situované přímo do příjemné a klidné zeleně (odvráceně od rušné ulice). Kousek od nich přitom najdete O2 Arenu, případně OC Galerie Harfa. To samé platí o lékařích, školách, školkách, nejrůznějších obchodech, sportovištích, bazénech, restauracích, kavárnách… A centrum města? Pár minut autem nebo městskou hromadnou dopravou.

Zmíněné byty Vysočany jsou tak trochu unikát. Celkem 150 jednotek najdete v jednom moderním domě. Můžete si vybrat jak klasické byty s dispozicemi 1+kk, 2+kk+ 3+kk i 4+kk, tak i mezonetové řešení či byty s vlastní střešní terasou. Nechybí ani komerční prostory v přízemí, kdybyste chtěli pracovat pět minut od postele. Dané byty k prodeji Praha vás potěší také svými velkorysými prostory. Máte rádi prostorné místnosti? Pak jste na správné adrese.

Byty na prodej Praha bývají rychle vyprodané

Najít si solidní bydlení v Praze je tak trochu boj. Musíte počítat s tím, že poptávka několikanásobně překračuje nabídku. Když se tedy na trhu objeví zajímavý projekt, ještě před svým dokončením je absolutně vyprodaný. To platí hlavně v situaci, kdy jej zajišťuje společnost Metrostav Development, jako tomu bývá v tomto případě. Přesně proto si raději rozklikněte stránky projektu a získejte informace jako první.