Bramac, nebo Tondach?

Jaké jsou střešní tašky Bramach a Tondach? Z jakých materiálů se vyrábějí a jak dlouho vydrží? Dozvíte se to z následujícího článku.

Značky Bramac a Tondach rozhodně jsou v segmentu střešních krytin pojmem. Zárukou kvality, odolnosti a dlouhé životnosti. Jaké značce ale dát přednost?

Střešní tašky Bramac

Střešní tašky Bramac, renomovaného výrobce betonových a pálených tašek, si vysloužily označení inteligentní. Vděčí za něj speciální povrchové úpravě, která krytinu dokáže ochránit před takovými agresory, jakými jsou kyselé deště a automobilové splodiny. Střešní krytiny Bramac jsou však odolné i vůči mechu a řasám. A neponičí je ani sníh a mráz. Zkrátka se jedná o po všech stránkách velmi odolnou střešní krytinu. Důkazem kvality střešních tašek Bramac je i třicetiletá záruka, kterou výrobce poskytuje na samotný materiál. Záruku na celý střešní systém pak dává patnáctiletou.

Střešní tašky Tondach

Velké oblibě mezi stavebníky se však těší i střešní tašky Tondach. Tato značka je lídrem v segmentu pálených tašek, jejichž historie sahá až do starověkého Řecka. A své místo mají i v současném stavitelství, jen technologie jejich výroby je mnohem modernější. Výsledkem jsou nové styly povrchové úpravy. Základní materiál, kterým je hlína (jíl), ale zůstává pořád stejný. I střešní krytiny Tondach se tedy vyznačují velmi dlouhou životností. K tomu jsou velmi pevné a mrazuvzdorné.

Kolik stojí?

Tašky Bramach i Tondach patří mezi dražší střešní krytiny. V těchto dnech ale máte jedinečnou možnost pořídit je velmi výhodně. Na e-shopu stavinvest.cz je pro vás připraven výprodej nejen střešních tašek Bramac a Tondach. Nejenom tašky Bramac a Tondach tu jsou k sehnání za poloviční ceny. Co byste řekli tašce Bramach za 21 Kč? Místo původních 42 Kč? Za polovic tak budete moci mít i celou střechu!